סדנת בישול טבעוני להורים של טבעונים
סדנת בישול טבעוני לבשלנים שהילדים פתאום הפכו להם לטבעונים
כשרגילים לבשל מתכונים אהובים לכל המשפחה ופתאום אחד מבני הבית לא יכול להשתתף בארוחה. כשרוצים לפנק באוכל טוב אבל לא יודעים כבר מה יסכימו לאכול, וכשצריכים להכין עוגת יום הולדת ויש טבעונים – זה הזמן להכיר את הבישול הטבעוני, ללמוד איך להרכיב ארוחה בריאה וטעימה לכולם, ולהנות מהאוכל.
מה בסדנה?
נבין מעט יותר טוב מה טבעונים אוכלים ומה לא
נגלה איך אפשר להמשיך לבשל כמעט רגיל ועדיין להאכיל בכיף
נכיר מרכיבים חשובים להעניק ארוחה בריאה ומאוזנת
נכיר מרכיבים חדשים איתם נוכל לפנק את הטבעונים שלנו
נבשל ביחד ארוחה טעימה, מזינה, מספקת וטבעונית
נזכור שכולם אוהבים מתוק ונכין ביחד קינוח טעים
נצא מהסדנה עם ידע, בטחון עצמי וכמובן מתכונים
על המנחה:
שמי שמירה, תושבת הגליל העליון, אמא לשלושה בנים – אחד טבעוני, אחד צמחוני ואחד שלא אוכל צמחים.
בשלנית מגיל אפס, מלמדת אנשים לבשל מגיל הגן, צמחונית מגיל 14, טבעונית כעשר שנים.
מתמודדת עם הבישול הטבעוני בסביבה מאתגרת, וממשיכה לשכלל את הבישול כל יום.
תנו לנו להציג לכם את המטבח הטבעוני מזוית שעוד לא הכרתם.סדנת בישול טבעוני מבית 'על קצה המקלות'- טעם ועניין אצלכם בצלחת – צור קשר להזמנות ופרטים.
סדנאות סושי סדנאות בישול יפני
סדנת סושי בבית סדנת שוקולד יפני
סדנת סושי כשרה סדנת ממתקים יפניים
סדנת סושי צמחונית סדנת ירקות הים – אצות
סדנת סושי טבעונית סדנת אטריות יפניות