ירקות הים – מאכלי אצות

סדנת ירקות הים – מאכלי אצות

הזדמנות נדירה להכיר את האוכל היפני האמיתי. גם טעים, גם חדש וגם בריא כמובן. לכל מי שראה אותן בחנות ולא ידע מה לעשות איתן, סדנת מאכלי אצות היא הזדמנות פז להכיר ולהתנסות בטעמים חדשים ונהדרים. יפן מדינת איים וחלק גדול מהתפריט שלב מבוסס על הים. האצות, פצצת בריאות בפני עצמן, משמשות לטיבול וסלטים, לאריזת הסושי ולתוספות למרקים. בסדנהנכיר את תרבות הים של יפן, נתוודע למגוון אצות הנמכרות גם בארץ ונכין מטעמים המשלבים אצות.

סדנת ירקות הים - אצות ומאכלים יפניים

הזמינו לכם הפתעה מתוקה – חווייה יפנית ייחודית – צור קשר עכשיו