אודון, סובה, הרוסאמה, ראמן ועוד בסדנת בישול יפני על טהרת האטריות. מאיפה הגיעו האטריות ליפן, מה בין Christmas Cake ל Toshikoshi Soba כיצד נשמעת אכילה נכונה ביפן, ומגוון גדול של מנות על בסיס אטריות ועוד. טעם יפני ארוך ונהדר.
סדנת בישול אטריות יפניות – חווייה יפנית לחובבי בישול ותרבות
בסדנת בישול אטריות יפניות נכין מספר סוגי אטריות ונשלבם בתבשילים טעימים וקלים להכנה. סדנת בישול אטריות יפניות מתאימה לכל הגילאים ולכל רמות הידע, נבין מאיפה הגיעו האטריות, אילו סוגי דגנים היו ביפן, איך מכינים אודון UDON, סובה SOBA, הארוסמה HARUSAME ועוד, איך אוכלים אותם, ואיך הם משתלבים בחיי היפנים – טקסיות, חגים, ואוכל מהיר.
הזמינו לכם הפתעה טעימה– חווייה יפנית ייחודית – צור קשר עכשיו
והינה גם מתכונים לאטריות אודון כפי שהופיעו בתכנית בואו לאכול איתי