קורס בישול יפני

סדרת מפגשי אוכל בטעם אחר מבית על קצה המקלות.

הבישול היפני אינו נגמר בסושי. ממתקים יפניים : טעם שונה ומעניין, חוויה שכל חובב מתיקה ישמח שתבקר אצלו על הלשון.מאכלי אטריות, מאכלי אורז, טופו, אצות: ירקות הים ועוד

סדנת בישול יפני

סדנת הבישול היפני לוקחת אותנו למחוזות טעם ועניין. טיול קולינרי אצלכם בפה. ניתן להזמין סדנה חד פעמים או סדרת מפגשים טעימים ומרתקים מלאי עניין, תרבות, וליקוק אצבעות.

לדוגמא, ניתן לשלב בבישול היפני 
 

סדנת ירקות הים – מאכלי אצות

הזדמנות נדירה להכיר את האוכל היפני האמיתי. גם טעים, גם חדש וגם בריא כמובן. לכל מי שראה אותן בחנות ולא ידע מה לעשות איתן, סדנת מאכלי אצות היא הזדמנות פז להכיר ולהתנסות בטעמים חדשים ונהדרים. יפן מדינת איים וחלק גדול מהתפריט שלב מבוסס על הים. האצות, פצצת בריאות בפני עצמן, משמשות לטיבול וסלטים, לאריזת הסושי ולתוספות למרקים. בסדנהנכיר את תרבות הים של יפן, נתוודע למגוון אצות הנמכרות גם בארץ ונכין מטעמים המשלבים אצות.

סדנת ירקות הים - אצות ומאכלים יפניים

 

הזמינו לכם הפתעה טעימה – חווייה יפנית ייחודית – צור קשר עכשיו

 

 

 

 


<br />

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
× How can I help you?