סלט גלילי שהיה בתכנית בואו לאכול איתי

הינה המנה הראשונה שהגשתי בתכנית 'בואו לאכול איתי' , לא יפני ויפני בו זמנית…

טעמים שנעים לטעום בלי להרוס את המרכיבים, עיצוב שמטרתו להוסיף חן לאוכל ואת המימד הנוסף שאוכל זקוק לו. בחרתי נבטים שהונבטו במיוחד עבור המנה, גבינת עיזים מופלאה שמייצר בן המושב, ונגיעות של טעמים וזרעים. 

 

בואו-לאכול-איתי-סלט

סלט עשבים, זרעים וגבינה גלילית

הכנה:
עגבניות, מלפפונים, גמבה, בצל ירוק, מגוון נבטים, וירקות העונה – הכל חתוך גס
טיגון מהיר של בוטנים בתיבול שום ופלפל חריף
הוספת זרעי חמניות ודלעת, פשתן
ערבוב הרוטב: סילאן, שמן זית, חרדל, פלפל, מלח, חומץ בלסמי, שום. 
חיתוך הגבינה, הירקות הנוספים ועיטור צלחות

 
הינה הכתבה גם מפייסבוק עלי בתכנית בואו לאכול איתי