סושי, מאכל נפלא עשוי אורז מתובל ומבושם העשוי בצורה מושלמת, עטוף באצת נורי פריכה ומלא כל טוב מהטבע.
הויתור על מוצרים מהחי, ממש לא אומר שצריכים לוותר על התענוג שבסושי. בתענוג אמיתי יש צבעים מגוונים, טעמים, ריחות והנאה אמיתית.
סדנת סושי טבעונית עשירה ביותר, מגוונת ומקורית. מהמטבח היפני ניקח את כל הדברים הטובים והטעימים שעושים סושי מעולה: אומה בושי, קמפיו, אינארי ועוד. תענוג אמיתי ללא מוצרים מהחי.
למחפשים חלבון וטעמים מעניינים חדשים בתפריט הטבעוני כדאי להתעניין גם באצות על כל המגוון שלהן. אפשר להכיר חלק מהן בסדנת ירקות הים.
סדנת סושי טבעונית של על קצה המקלות מעניקה חוויה יפנית של תרבות ואוכל עם מגוון גדול ומעניין של טעמים ותוספות גם לטבעונים שבינינו. בכל סדנה סושי שלנו אנו משלבים מוצרים טבעונים לרוב, ובסדנת סושי על טהרת הטבעונות יש עושר ותענוג מיוחד.
רוצים לטעום מהחווייה היפנית של סדנת סושי ? צרו קשר עכשיו עם על קצה המקלות – טעימות מתרבות יפן