סדנת סושי טבעונית

סדנת סושי טבעונית– טעם ועניין בלי ויתורים

 סדנת סושי צמחונית או טבעונית

נכון שוויתרנו על מוצרים מהחי, אבל זה ממש לא אומר שצריכים לוותר על התענוג שבסושי.  בתענוג אמיתי יש צבעים מגוונים, טעמים, ריחות והנאה אמיתית.  

סדנת סושי טבעונית היא לא וויתור אלה העשרה של הסושי המוכר בארץ בטעמים יפנים מקוריים כמו אומה בושי, קמפיו, אינארי ועוד.  תענוג אמיתי ללא מוצרים מהחי.

למחפשים חלבון וטעמים מעניינים חדשים בתפריט הטבעוני כדאי להתעניין גם באצות על כל המגוון שלהן. אפשר להכיר חלק מהן בסדנת ירקות הים שלנו. 

סדנת סושי טבעונית של על קצה המקלות מעניקה חוויה יפנית של תרבות ואוכל עם מגוון גדול ומעניין של טעמים ותוספות גם לטבעונים שבינינו. כמובן שאנו משלבים מוצרים טבעונים לרוב בכל סדנת סושי, אבל אין כאן ויתורים גם למעוניינים בסדנת סושי על טהרת בטבעונות.

רוצים לטעום מהחווייה היפנית של סדנת סושי ? צרו קשר עכשיו עם על קצה המקלות – טעימות מתרבות יפן